L’efecte papallona

papallona.MPMartinez Herrero

Avui, 1 de maig de 2013, mentre la gran majoria volta pels carrers intentant fer-se escoltar amb tota la dignitat feta miques, jo m’he quedat a casa  voltant com una papallona per un espai que  només percebo si tanco els ulls…

Seguint el curs dels meus pensaments i d’un escrit que he començat aquest mateix matí, he anat a parar a un bloc que m’ha agradat… Cartas de Aloysius     Penso i crec que hauríem de cercar la qualitat en tot allò que fem i trobar blocs de qualitat, escrits per persones que van més enllà de l’aparent simplicitat o de conceptes que ja estan repetits de la mateixa manera. La repetició és inevitable, la vida -si ens la mirem bé, és per a tots el mateix… Són les circumstàncies les que ens varien les perspectives, les apreciacions, els conceptes… dels uns als altres. La repetició és inevitable, però cal expressar-nos cada vegada de la manera única de la qual som capaços, perquè som nosaltres -com a éssers únics- els qui ens expressem. Només cal pensar què o quin element farà canviar el rumb de la història.This entry was posted in Sobre l'escriure and tagged , by grocdefoc. Bookmark the permalink.

About grocdefoc

Dono la benvinguda a tots els meus amics i a tots aquells encuriosits blocaires que arribin a aquest turó.
Els dibuixos, pintures i collages que apareixen en aquest bloc són de creació pròpia, si els feu servir us agrairé citeu l\’autoria i el bloc de procedència.
grocdefoc@hotmail.com
www.relatsencatala.com (Autor: Grocdefoc)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *