També em podeu llegir a…

Per a qui li pugui interessar, i si voleu llegir
uns quants relats meus, ho podeu fer a:

www.relatsencatala.com

Autor: Grocdefoc

 

Intento compaginar aquest bloc amb els enviaments
a Relats en Català.

This entry was posted in Relatsencatala and tagged by grocdefoc. Bookmark the permalink.

About grocdefoc

Dono la benvinguda a tots els meus amics i a tots aquells encuriosits blocaires que arribin a aquest turó. Els dibuixos, pintures i collages que apareixen en aquest bloc són de creació pròpia, si els feu servir us agrairé citeu l\'autoria i el bloc de procedència. grocdefoc@hotmail.com www.relatsencatala.com (Autor: Grocdefoc)

One thought on “També em podeu llegir a…

  1. Ostres, jo també hi tinc coses penjades a relats, tot i que vaig deixar d’escriure-hi fa uns 3 anys i mig…Tinc el mateix nick, Xitus. Allí m’hi trobaràs 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *