De visions i miratges: Una ensopegada

Jugant amb foc 1994-MPilar Martinez Herrero

Buidar-se, vet aquí el suplici plaent. Buidar-se de tots els plaers i de totes les desventures. Buidar-se i quedar-se en no res, més que vuit, més que nu, damunt la roca d’una costa solitària. Talment com vam venir a aquest món formant part d’un magma apoteòsic. I la crida d’altres veus ens despertaren, i el sotrac fou terrible. No veníem del mateix planeta ni de la mateixa galàxia ni de la mateixa ment. Fou un descobriment, una ensopegada, una cruïlla estranya entre mons diferents i, talment, els miralls estaven servits, les coordenades traçades, mentre els vents emergien i les aigües es desbordaven. I així fou, més que inventada, la realitat d’un principi i que encara, a dures penes, segueix el curs d’una naturalesa ferotge i encalmada.

This entry was posted in Fantasia and tagged , by grocdefoc. Bookmark the permalink.

About grocdefoc

Dono la benvinguda a tots els meus amics i a tots aquells encuriosits blocaires que arribin a aquest turó. Els dibuixos, pintures i collages que apareixen en aquest bloc són de creació pròpia, si els feu servir us agrairé citeu l\'autoria i el bloc de procedència. grocdefoc@hotmail.com www.relatsencatala.com (Autor: Grocdefoc)

2 thoughts on “De visions i miratges: Una ensopegada

  1. Els teus dibuixos tenen una creativitat increïble. Me’ls miro, intentant entendre amb les teves paraules què és el que vols dir. Tant el dibuix com el comentari em transporten a diferents reflexions cada cop que m’ho llegeixo. És com una prosa poética, a la que pots donar diferents entonacions, i són històries diferents.
    Felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *