Gràcies, amics

Ull d'argent

Des de dalt del turó, us dono les gràcies, amics, per les vostres paraules. No em pensava que algú es fes ressò del meu últim escrit, deixat anar una mica a la tremenda.

 Gràcies, Francesc Cornadó  http://francesccornado.blogspot.com per les teves paraules que m’animen a continuar, malgrat els dies si no en blanc…., grisos, grisos, grisos.

 

Gràcies, Angelina http://angelina.bloc.cat   per la teva bona idea de que vagi mostrant les meves obres (de tant en tant ja ho faig, però potser sí que estaria bé il·lustrar els meus escrits amb detalls, com ara aquest ull d’avui, que ens mira…)

 

Intentaré no fer tant el ploricó, i fer cas a l’Angelina: donar el millor de mi, anar mostrant alguns dels meus dibuixos i altres jocs amb els que m’entretinc, com ara aquest ull que ens mira, i que no és altra cosa que un detall d’una de les meves petites obres.   Aquest detall forma part d’una col·lecció de punts de llibre, en els quals vaig combinar la pintura acrílica, la tinta xina (jo en sóc una enamorada) i paper metal·litzat dels taps de cava.   A casa, quan venen els amics i mentre les tertúlies s’allarguen hores i hores, els meus dits mai no estan quiets i ja fa temps que vaig trobar una afició més en els gravats en els papers metal·litzats. 

This entry was posted in Sobre l'amistat and tagged by grocdefoc. Bookmark the permalink.

About grocdefoc

Dono la benvinguda a tots els meus amics i a tots aquells encuriosits blocaires que arribin a aquest turó. Els dibuixos, pintures i collages que apareixen en aquest bloc són de creació pròpia, si els feu servir us agrairé citeu l\'autoria i el bloc de procedència. grocdefoc@hotmail.com www.relatsencatala.com (Autor: Grocdefoc)

One thought on “Gràcies, amics

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *